jouw gezondheid

‘The best way to create a future is to act now’

Je gezondheid, vitaliteit en gevoel van welbevinden zijn essentieel. Ben je gezond, dan heb je het leven! Word je gehinderd door fysieke of mentale klachten, dan kan dat van grote invloed zijn op je welzijn en geluk. En het goede nieuws is: er zijn veel mogelijkheden om dit zelf positief te beinvloeden!

Hoe behoud je een goede gezondheid of hoe hervind je je eigen balans zodat je klachten afnemen en je je gewoon weer energieker en fijner voelt? Dat is voor iedereen anders en veel factoren zijn hier op van invloed, zoals: eten, drinken, bewegen, werksituatie, stress, sociale omgeving, relaties, omgang met emoties, je eigen overtuigingen, zorg voor jezelf, je dagritme. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het hervinden van je gezondheid is dan ook voor iedereen een eigen proces waarbij het verkrijgen van persoonlijke inzichten heel belangrijk is. Door te beginnen met aanpassingen in voeding en levensstijl, eventueel ondersteund met kruidenpreparaten, breng je vaak de eerste belangrijke verandering tot stand.

Food for Change helpt graag iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn/haar gezondheid in eigen hand neemt en daarbij ondersteund en geinspireerd wil worden. Samen gaan we kijken hoe we jou kunnen helpen om die verandering aan te gaan.

Ik gebruik hiervoor de ayurvedische geneeskunde, NLP, mijn ervaring als coach in het bedrijfsleven en mijn eigen ervaringen van gezondheid en ziekte.

Neem je gezondheid in eigen hand en begin meteen! En het leuke is: kleine veranderingen leiden al snel tot grote resultaten.

Bekijk hier bij welke klachten ik je kan helpen.

FFC_Lakshmi
Lakshmi is de godin van het licht, de rijkdom, vruchtbaarheid, liefde en geluk. Wanneer je leeft vanuit de mentaliteit van overvloed en ziet dat er genoeg is voor iedereen, zul je ook steeds vaker situaties treffen waarin je dit weer terug krijgt en zul je een rijk leven leiden.